پنجشنبه، 24 مهر 1399

الزام اجازه پدر در ازدواج

پرسش :

خانمی بالای هجده سال که ولی یا جد حضور ندارند. آیا برای ازدواج حتماً باید از طریق دادگاه اقدام نماید؟ هیچ راهی نیست که زودتر اجازه دادگاه رو بگیره؟ یعنی حتما باید با طرف مقابلش به دادگاه مراجعه کند؟

پاسخ :
بله؛ چنانچه دختر باکره باشد و نزد دادگاه اثبات نماید که به پدر و جد پدری دسترسی ندارد در این صورت الزاماً بایستی اجازه دادگاه را اخذ کند.

منبع: گروه حقوقی میزان