پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد عدم حضور در دادگاه

پرسش :

شخصی در یک درگیری با من به من چاقو زد و بعد شکایت و مراحل طی کردن دادگاه رای قاضی به نفع من صادر شد و در حال حاضر به اجرای احکام رفت و به مدت 30 روز به آن شخص مهلت داده شده اما الان نزدیک 40 روز است که نیومده سند هم گذاشته است. الان باید چیکار کرد؟

پاسخ :
برای پیگیری و در صورت لزوم صدور قرار جلب به دادرسی به دادگاه صادرکننده حکم مراجعه نمایید.

منبع: گروه حقوقی میزان