پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد سرقت وسایل منزل

پرسش :

اگر فرزند من از خونه وسایل عمومی خانه را به سرقت ببرید؛ مثل تلوزیون. آیا من میتوانم شکایتی علیه او بکنم؟ و اگه فرزند من در حال تحصیل باشید و ناگهان به شهری دیگر مهاجرت کند و آنجا مشغول کار بشود آیا بنده میتوانم شکایتی علیه اغفال کننده ی او انجام بدهم؟

پاسخ :
در مورد سرقت وسایل دیگران مالک می تواند شکایت نماید. در مورد اغفال هم بایستی گفت که اغفال به خودی خود جرم نیست اما اگر کلاهبرداری از ایشان صورت گرفته باشد جرم هست و می توان از ایشان شکایت نمود.

منبع: گروه حقوقی میزان