پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد احقاق حق

پرسش :

من از زمانی که به دنیا اومدم. نزد عمه ام زندگی کرده ام. پدره من رو به عنوان دایی به من معرفیش میکردند. از بچگی رفتارهاشون مثل پدر و مادرای واقعی نبودند. در سال 92 عمو و عمه هام خونه ای که پدرم اونجا...

پاسخ :
اموال بجای مانده از پدر به عنوان مورث در طبقه اول به پدر و مادر و اولاد پدر و نیز همسر به نسبت مشخص شده در قانون تعلق می گیرد. در صورتی که از این میان فقط یک فرزند وجود داشته باشد تمامی اموال به فرزند مربوطه تعلق می گیرد. لذا برای رسیدگی و شکایت می توانید نزد دادگاه محل علیه آنها شکایت نمایید.

منبع: گروه حقوقی میزان