پنجشنبه، 24 مهر 1399

طریقه گرفتن عفو مشروط

پرسش :

من یه پرونده سرقت دارم که حکمم یک سال و نیم حبس آمده که دادگاه تجدید نظر اعتراضم و رد کرده، الان پرونده ام در اجرای احکام میباشد. اگر من رضایت شاکی و بگیرم راهی است من عفو مشروط بگیرم یا جریمه پرداخت کنم من سابقه هم ندارم الان باید چیکار کنم؟

پاسخ :
آزادی مشروط با پیشنهاد قاضی اجرای احکام و یا دادستان و تشخیص قاضی صادرکننده حکم بستگی دارد مشروط بر اینکه حداقل یک سوم مجازات را طی نموده باشید. تبدیل مجازات حبس به جزای نقدی نیز با توجه به جهات تخفیف مثل عدم سوء سابقه و …. به نظر دادگاه بستگی دارد و می تواند حبس را تا 3 درجه تخفیف دهد.

منبع: گروه حقوقی میزان