پنجشنبه، 24 مهر 1399

جرم ورود به عنف

پرسش :

من از افرادی تحت عنوان ایراد ضرب و جرح، ورود به عنف، فحاشی و تهدید در دادسرا طرح شکایت کردم. دادسرا به علت نداشتن شاهد و گزارش تحقیقات محلی توسط کلانتری محل مینی بر اظهار بی اطلاعی اهالی محل، قرار منع تعقیب صادر نمود. با توجه به اینکه مامور پلیس 110 در حین درگیری شاهد درگیری و ورود به عنف بود. آیا می توان به گزارش 110 استناد نمود؟ چگونه می توان از محتوای این گزارش مطلع شد؟

پاسخ :
بله می توان درخواست شهادت شهود از جمله مامور 110را نزد قاضی نمود. در این صورت قاضی موظف به دعوت از شاهد برای ارائه شهادت و یا ملاحظه گزارش مامور مربوطه هست اما مامور نزد قاضی موظف به ارائه شهادت نیست و می تواند اظهار بی اطلاعی نماید.

منبع: گروه حقوقی میزان