پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد اعلام سرقت

پرسش :

من در حال جدایی از همسرم هستم شوهرم ماشین منو دزدیده و پس نمیده از طریق خیانت در امانت شکایت کردم. اما متاسفانه دادگاه بااینکه قانوناً ماشین به نام من و حضورش شهود و … قرار لغو توقیف داده به دلیل صرف نظر از ادله منظور قاضی رو نفهمیدم، حالا سوالم اینه میشه اعلام سرقت کنم؟

پاسخ :
یکی از عناصر جرم خیانت در امانت تصاحب است یعنی شخص امین که خودرو را به عنوان امانت در اختیار دارد به جای انجام وظیفه اش، مال دیگری را از آن خود بداند و با آن طوری رفتار کند که دیگران گمان کنند او مالک مال است. لذا قرار دادگاه مبنی بر صرف نظر از ادله بدین معناست که ادله اثبات جرم کافی نیوده است. لذا توصیه می شود از یک وکیل برای دادخواهی خود به اتهام خیانت در امانت علیه ایشان استفاده نمایید. در جرم سرقت بایستی عنصر ربودن باشد که در این مورد این عنصر وجود ندارد.

منبع: گروه حقوقی میزان