پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد عدم پرداخت اجاره

پرسش :

فردی به همراه همسرش از بنده ویلا اجاره کردند به صورت روزانه و بعد از اینکه کارت گواهینامه رانندگی شون رو به بنده تحویل دادند. فردای آنروز بدون اینکه کرایه ویلا رو پرداخت کنند از ویلا رفته اند بدون اطلاع بنده و کرایه رو ندادند. حالا میخواستم بپرسم راهی وجود داره که بنده بتونم کاری کنم و گزارشی بدم به پلیس راهور که چنین شخصی گواهینامه اش گرو هستش و بدهکاره که نتونه گواهینامه جدید دریافت کنه یا خیر؟

پاسخ :
بله از اداره راهنمایی و رانندگی محل اقدام نمایید. این مرکز پرونده را نزد دادسرای محل ارسال می نماید.

منبع: گروه حقوقی میزان