پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد عفو مشروط

پرسش :

یکی از دوست های من به حبس تعزیزی ۹۱ روز محکوم شده هست و حالا در زندان هست. آیا میتواند از عفو مشروط آزاد استفاده کند؟

پاسخ :
بله تحت شرایطی این امکان وجود دارد. از جمله آزادی مشروط و یا مجازات های جایگزین حبس و یا تعلیق اجرای مجازات. اما هر کدام شرایطی دارند مثلا برای استفاده از تعلیق اجرای مجازات در صورتی که محکوم هیچگونه سابقه موثر کیفری نداشته باشد می تواند از آن استفاده کند.

منبع: گروه حقوقی میزان