پنجشنبه، 24 مهر 1399

تهیه فیلم جهت اثبات جرم

پرسش :

بنده چند ماه پیش از خانمم جدا شدم، حدود یک ماه پیش خواهر زنم اومد در خانه مادرم و ایجاد مزاحمت و درگیری کرد، من یک کلیپ از رفتار او تهیه و ضمیمه پرونده شکایتم کردم، روزی که برای پیگیری شکایت احضارشدم دادیار گفت تو حق نداشتی از این خانم فیلم بگیری، میخواستم ببینم فیلمبرداری برای اثبات ادله دعوی جرم محسوب میشه؟

پاسخ :
خیر. صرف فیلمبرداری برای اثبات دعوای خود جرم محسوب نمی شود مگر اینکه استفاده غیرقانونی از آن شود و یا اینکه از این بابت به ایشان ضرر و زیان وارد شود که در این صورت ایشان می توانند مطالبه ضرر و زیان نمایند.

منبع: گروه حقوقی میزان