پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد تصادف با ماشین راهداری

پرسش :

بنده سه ماه پیش تصادف کردم و چون خسارتم بالا بوده کروکی دادگاهی نوشتند و من شکایت کردم و کارشناس اومد و کارشناسی کرد و زمان رسیدگی به دادگاه تشکیل شد بعد از دو ماه که رفتیم برای رسیدگی به خاطر این که تو...

پاسخ :
روز و ساعت جلسه رسیدگی بعد در جلسه دادرسی نخستین تعیین می شود و به طرفین ابلاغ می شود. لذا لازم  است در مورد تاریخ جلسه موضوع را نزد مرجع قضایی پیگیری نمایید.

منبع: گروه حقوقی میزان