پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد صلاحیت مراجع کیفری

پرسش :

در خصوص حل تعارض بین مواد 307؛308 قانون آیین دادرسی کیفری با ماده 303 همین قانون در عمل کدوم ماده حاکمه برفرض مثال دادگاه صالح در جرم محاربه توسط استاندار بوشهر چه دادگاهیست؟

پاسخ :
به جرائم استانداران و دیگر مقامات مذکور در ماده 307 در دادگاه کیفری 1 استان تهران رسیدگی می شود. این مورد استثناء بر قاعده کلی است.

منبع: گروه حقوقی میزان