پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد درگیری و ضرب و جرح

پرسش :

من تو ماشین بودم و با طرف مقابل جرو بحثمون شد و طرف زد و آینه بغل ماشین رو شکوند بعد از آن فرار کردن من هم دنبالشون کردم و درگیر شدیم اونی که کنار راننده نشسته بود زد و دماغمو شکوند بعدش دونفری چاقو درآوردند و فحش دادند. لذا زنگ زدم به پلیس و شکایت کردم، پرونده رو فرستادن دادسرا دو تا شاهد بردم و برامون یه ابلاغیه زدند که ۹۸/۸/۲ دادگاه برویم. اما امروز ابلاغیه اومد که به لحاظ فقدان ادله کافی برای انتساب جرائم به متهم اصدار یافته و نظر به اینکه قرار صادره وفق موازین قانونی اصدار یافته و دلیلی که موجب نقض یا گسیختن قرار موصوف باشد اقامه نشده و از حیث اصول دادرسی نیز اشکالی عمده ای به آن نیست. لذا دادگاه ضمن عدم پذیرش اعتراض، مستندا به ماده ۲۷۳ قانون آیین دادرسی کیفری قرار متعرض عنه را عیناً تایید میکند و استوار مینماید و رای صادره قطعی است … الان من باید چه اقدامی انجام بدهم و اینکه بدون برگزاری هیچ جلسه ای چطور رای صادر میشود؟

پاسخ :
برای صدور رای لازم است جلسه دادرسی با حضور شاکی و مشتکی عنه تشکیل شود؛ مگر اینکه هر کدام از طرف های اختلاف در مهلت مقرر در جلسه دادرسی حضور پیدا نکنند که در این صورت رای غیابی صادر می شود. لذا لازم است دلیل صدور رای به این ترتیب را از دادگاه پیگیری نمایید.

منبع: گروه حقوقی میزان