پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد جلب سیار متهم

پرسش :

شخصی چهل میلیون ادعا کرده و لذا از این ماجرا یک نیم ماه میگذرد؛ اما منو پیدا نکرد بعد از این مدت هم دیگه رو دیدیم به گفته خودشون جلب سیار داره از طریق واتساپ برام فرستاد که روی بالا پایین روی مهر همه کاغذ گذاشته بود با خودکار سیاه نوشته بود جلب سیار. بنابراین سوال اینجاست چرا حکم جلب داشت و بنده رو جلب نکرده است؟ سوال بعدی اینکه چرا به بنده گفته بیا یک قرارداد دو طرفه بنویسیم ماهی یک میلیون بهم بده به نظر شما باید چکار کنم؟

پاسخ :
جلب به موجب دستور دادگاه است. قرارداد دو طرفه برای تسهیل پرداخت است.

منبع: گروه حقوقی میزان