پنجشنبه، 24 مهر 1399

سوال در مورد اتهام افترا

پرسش :

پسر بچه ای 13-14 ساله به اصرار دوستش وارد یک مغازه می شوند برای دیدن یک پرنده که دوستش گفته برای او است. در این میان صاحب آن مغازه میرسد و میگوید پرنده ها 2 تا بوده و این پسر بچه یکی را برداشته در صورتی که پرنده 1 عدد بوده است. حال میگوید باید3 میلیون برای آن پرنده بپردازد. اگر میشود راهنماییمان کنید آیا می شود از ان مرد شکایت کرد؟

پاسخ :
شما می توانید علیه ایشان به عنوان اتهام افترا در دادگاه محل شکایت کنید. کسی که نسبت دزدی زده است باید ادعای خود را اثبات کند. اگر نتواند اثبات کند مجازات ایشان حبس و شلاق هست.

منبع: گروه حقوقی میزان