پنجشنبه، 24 مهر 1399

پرسش در مورد گواهی سوء پیشینه

پرسش :

من 94/1/23 به جرم حمل و نگهداری و استعمال (4گرم و 93 سوت هرویین) بازداشت شدم و تاریخ 94/2/8 دادگاهی شدم و قاضی به بنده اینگونه حکم داد؛ 2/5 سال حبس و 12 میلیون ریال جریمه نقدی و 100 ضربه شلاق تعزیری که از مدت 2/5 سال برام یک سال حبس داد و بابت اون 1/5 سال دیگه به بنده 3 سال تعلیقی داد. که بنده سرجمع 60 روز زندان بودم و عفو روز پدر توسط رهبری خوردم و آزاد شدم. حال برای برگه سوء پیشینه اقدام کردم و نامه اومد که برم اداره سجل کیفری و… اقدامات رو انجام دادم ولی میخواستم از شما بپرسم که در برگه استعلام چه چیزی درج میشه و آیا فاقد سابقه کیفری درج میشه؟ و یا درج میشه فاقد سابقه کیفری موثر؟ یا دارای سابقه کیفری؟ یا اینکه دارای سابقه کیفری موثر؟

پاسخ :
خیر، طبق قانون در مورد شما گواهی سوء پیشینه صادر نمی شود. برای اطلاع از وضعیت سوء پیشینه به پلیس +10 مراجعه کنید.

منبع: گروه حقوقی میزان