پنجشنبه، 24 مهر 1399

خسارت ناشی از افت قیمت

پرسش :

اینجانب ماشینم با ماشین جلویی تصادف کرده کوپونم رو افسر راهنمایی گرفت و به خسارت دیده داده ولی حالا ماشین جلویی رفته از بیمه پول گرفته جهت خسارت وارده و حالا از من ادعای افت قیمت خودرو خودش را میکند آیا این ادعا درست است یا نه (ضمناً خودرو ماشین جلویی صفر بوده) و خسارت مالی در بیمه من 8 میلیون بوده ولی خسارت وارده طبق نظر کارشناس بیمه 4میلون اعلام شده حالا باید چیکار کرد؟

پاسخ :
در این مورد زیان دیده می تواند از طریق شکایت نزد شورای حل اختلاف اقدام کرده و خسارات ناشی از افت قیمت را مطالبه کند. بیمه صرفاً به میزان خسارات مالی وارده و تا حداکثر سقف تعهدات بیمه نامه ای را پرداخت می کند.

منبع: گروه حقوقی میزان