پنجشنبه، 24 مهر 1399

توقیف اموال بابت چک برگشت خورده

پرسش :

بنده چند فقره چک از مشتری دارم که حدودا مبلغ 200 میلیون تومان می شود و چک ها در مبالغ 40 میلیون و 10 میلیون تومان هست و تمام چک ها تا الان برگشت خورده و اطلاع دارم که اون شخص چند وقت پیش از ایران رفته به کشور دیگه ای، میخواستم بدونم در این مورد باید من چیکار کنم؟

پاسخ :
در صورت طرح دعوای حقوقی می توان اگر اموالی در ایران داشته باشند را توقیف کرد.

منبع: گروه حقوقی میزان