پنجشنبه، 24 مهر 1399

طرح دعوا برای چک برگشتی

پرسش :

سه سال پیش جنسی با چک مشتری معامله شده است ولی چک پاس نشده و دارنده چک بدون اینکه چک را به طرف معامله عودت دهد و یا او را در جریان بگذارد چک را برگشت و با گرفتن وکیل سعی کرده از راه قانونی آنرا وصول کند. چون موفق به جلب صاحب حساب نشده است. آیا می تواند وجه چک را بعد سه سال از طرف معامله طلب کند؟

پاسخ :
بله؛ در صورت ارائه دلایل معتبر می توان علیه صاحب حساب طرح دعوا نمود.

منبع: گروه حقوقی میزان