دوشنبه، 5 آبان 1399

عصر ظهور و کمال انسانی

پرسش :

اگر قرار است که ما خودمان به سمت کمال پیش برویم، امام زمان علیه السلام پس از ظهور چه کمکی به ما خواهند کرد؟

پاسخ :
نقش اول امام زمان عجّل الله تعالی فرجه الشریف رهبری است، یک رهبر بدون نیروهای اجرایی قوی نمی‌تواند موفق باشد. در واقع جامعه مهدوی در سایه رهبری ایشان، دو فایده اساسی برای انسا‌ن‌ها دارد:

اول، گروهی که در غیاب حضرت خود را رشد داده‌اند، حضور در مکتب امام و در جامعه آرمانی موجب رسیدن آنان به کمال نهایی انسان و وصول به مقام خلافت اللهی خواهد شد.

دوم با تشکیل جامعه آرمانی و استقرار حکومت عدل، شرایط رشد برای مستضعفانی که شرایط رسیدن به کمال انسانی را نداشتند فراهم می شود.

افرادی که صدای حق به گوش آنها نخورده و با دین اسلام آشنا نیستند، بعد از تشکیل جامعه مهدوی با کمک یاران حضرت و برقراری نظم جهانی برپایه عدالت و کرامت انسان با حق آشنا می‌شوند و با عمل بر اساس آن به کمال می‌رسند.

منبع: ایکنا