جمعه، 23 آبان 1399

احکام متفرقه | سوال پنج

پرسش :

آیا کسانی که عذر شرعی دارند، می توانند وارد حیاط مسجد و یا حرم امامان و امامزادگان شوند؟

پاسخ :
داخل شدن در حیات مسجد اگر مسجد نباشد با این حالت اشکالی ندارد وهمینطور حرم حضرت معصومه (سلام الله علیها) و سایر امام زادگان اما حرم امامان (علیهم السلام) بنابر احتیاط واجب توقف ننماید بلکه عبور هم ننماید و همچنین در رواق ها و بنابر فتوای آیه الله مکارم بنابر احتیاط واجب در حرم امامان توقف ننماید. (مسأله 359 رساله آیت الله بحجت، مسأله 370 رساله آیت الله مکارم).

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام