جمعه، 23 آبان 1399

احکام | مسائل پزشکی: سوال پنج

پرسش :

در دوران قاعدگی تکه های گوشت در داخل خون دیده می شود، چه کار باید بکنم؟

پاسخ :
این مورد نیز از موارد کاملاً طبیعی است. اصولاًخون ریزی قاعدگی در دو سه روز اول زیاد است و بعد از آن کم می شود. همراه با خونی که روزهای اول از رحم خارج می شود، لایه داخلی رحم - که دراصطلاح پزشکی به آن آندومتر گفته می شود - سست شده و تکه تکه همراه با خون های لخته شده خارج می گردد که یک امر کاملاً طبیعی است و جای هیچ نگرانی ندارد. برخی از خانم ها که زیاد حساس هستند (مثل شما) تصورمی کنند این لخته های خون تکه گوشت است؛ در حالی که چنین نیست. با زهم برای آن که فکرتان راحت شود در مراجعه به همان دکتر، این نکته را هم متذکر شوید و خجالت را کنار بگذارید؛ چرا که شما در ابتدای مسیر زندگی هستید و اگر در این مسایل ابتدایی خود را اذیت کنید و با جهل به مسایل، آنها را برای خود بزرگ کنید؛ مشکلات فکری امکان یک زندگی راحت وشیرین را از شما سلب خواهد کرد.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام