جمعه، 23 آبان 1399

احکام | موسیقی و رقص: سوال دو

پرسش :

همسر من با ترانه وموسیقی میانه خوبی دارد اگر بعد از امر به معروف و نهی از منکر همسرم اصلاح نشد می توانم برخورد جدی کنم یا نه؟

پاسخ :
امر به معروف و نهی از منکر در صورت احتمال تاثیر واجب است ولی در مورد شما آنچه ضرورت دارد روشنگری و روشن ساختن فلسفه احکام برای آنهاست. باید سعی کنید با کار زیربنایی و فردی بر روی افراد خانواده و توضیح اینکه ترانه های مبتذل آدمی را به خیر دعوت نمی کند و نیز سایر تاثیراتی که در روان و اخلاق و بینش آدمی می گذارد آنان را برای پذیرش احکام الهی آماده نمایید. خداوند در این راه یار و مددکار شما باشد.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام