جمعه، 23 آبان 1399

احکام | موسیقی و رقص: سوال ده

پرسش :

غنا چیست؟ آیا غنا فقط شامل صدای انسان است یا اینکه شامل صداهای حاصل از آلات موسیقی هم می شود؟

پاسخ :
غنا عبارت است از صدای انسان در صورتی که با ترجیع و طرب همراه بوده ومناسب مجالس لهو و گناه باشد که خواندن به این صورت و گوش دادن به آن حرام است. (اجوبة الاستفتائات، ج 2، ص 22-21، تهران: انتشارات بین المللی الهدی، چ اول، 1380)

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام