جمعه، 23 آبان 1399

موسیقی لهوی و زبان های مختلف

پرسش :

آیا گوش کردن آهنگ های آرام و محزون با صدای خوانندگان خارجی اشکال دارد؟

پاسخ :
در عدم جواز گوش دادن به موسیقی لهوی مطرب و مناسب با مجالس لهو و باطل، فرقی بین زبانها و کشورهای محل تولید وجود ندارد. بنا بر این خرید و فروش و گوش دادن و توزیع این نوارها در صورتی که محتوی غنا یا موسیقی لهوی حرام باشند جایز نیست. [1]

و موسیقی مطرب و لهوی آن است که به سبب ویژگی هایی که دارد انسان را از خداوند متعال و فضائل اخلاقی دور نموده و به سمت بی‏بندوباری و گناه سوق دهد و مرجع تشخیص موضوع عُرف است. [2]

پی‌نوشت‌ها:
[1] - أجوبة الاستفتاءات(فارسی)، ص: 251 س 1141.
[2] - أجوبة الاستفتاءات(فارسی)، ص: 248 س 1129.

منبع: حوزه نت