جمعه، 23 آبان 1399

فلسفه احکام | ازدواج: سوال سه

پرسش :

اینکه شخصی با شخصی لواط کرده است چه ربطی به خواهر یا مادر یا دختر آنها دارد که از ازدواج با آن شخص و شاید زندگی ایده آل محروم شوند؟

پاسخ :
اینکه چه ربطی با هم دارد خدا می داند، ملاک در حکم شرعی نصوصی است که از ناحیه شارع مقدس رسیده و همه باید تابع آن باشیم. لازم به تذکر است که اساسا اینگونه نگرش به احکام الهی روا نیست. بسیاری از احکام فلسفه هایی دارند که ما از آنها بی خبریم و با خیال بافی های خود نباید در برابر آنها استعجاب و یا خدای نخواسته به انکار برخیزیم.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام