جمعه، 23 آبان 1399

احکام | مسائل ازدواج: سوال هشت

پرسش :

با یک دختری رابطه نامشروع داشتم که موجب بی عفتی ایشان گردیده، آیابدون اذن پدر ایشان می توانم با او ازدواج کنم؟

پاسخ :
اگر بکارت دختر با نزدیکی ازبین رفته است برای ازدواج اذن پدر یا جد پدری لازم نیست ولی احتیاط مستحب در اخذ اجازه است سعی کنید ازدواج شما با رضایت والدین تان باشد تا بعداموجب مشکلات نشود، (توضیح المسائل مراجع، ج 2، ص 387، مساله 2377).

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام