جمعه، 23 آبان 1399

احکام | مسائل ازدواج: سوال سی و چهار

پرسش :

زنم نماز نمی خواند و دارای هفت فرزند هستیم آیا می توانم به این جهت او را سه طلاقه کنم؟

پاسخ :
نماز نخواندن موجب طلاق دادن نیست و به علاوه با داشتن هفت فرزند به هیچ وجه این کار منطقی نیست و لیکن تا آن جا که می توانید با نرمی و ملاطفت و نصایح ارزنده او را به نماز خواندن تشویق نمایید و از عذاب ترک نماز آگاهش کنید. نیز اگر می توانید از طریق تهیه بعضی از چیزهایی که برای او مطلوب است انگیزه نماز خواندن را در او تقویت کنید.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام