جمعه، 23 آبان 1399

احکام متفرقه | سوال سی و چهار

پرسش :

رفت و آمد با شخصی که قبلا چند بار لواط انجام داده است و اکنون توبه کردو شخص مومنی است چگونه است؟

پاسخ :
کسی که از گناهی توبه کرده است همانند آن است که آن گناه را اصلا انجام نداده است. حضرت رسول اکرم (ص) فرموده اند: ((التایب من الذنب کمن لاذنب له؛ توبه کننده از گناه مانند کسی است که گناهی نکرده است)).

بنابر این برخورد با افراد تایب باید همانند افراد دیگر باشد و وضع فعلی آنان مد نظر باشد. مسلما خداوند با توبه گناهان را - هر قدر هم بزرگ باشد - می بخشد و تایب واقعی اهل بهشت است. شما می توانید به استناد به آیات قرآن و احادیث گناهکاران را به رحمت خداوند امیدوار سازید. برای نمونه آیات 53 سوره زمر و 116 سوره نسا و ... رامورد مطالعه و مورد بررسی قرار دهید. و در صورت توبه رفت و آمد با شخص مذکور اشکال ندارد.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام