جمعه، 23 آبان 1399

احکام | مسائل نجاسات: سوال پانزده

پرسش :

آیا اگر عرق جنب از حرام در اثر ملاقات به بدن دیگری برسد، می تواند با آن نماز بخواند؟

پاسخ :
اگر عرق به بدن دیگری منتقل شود تا زمانی که عین و اثر آن باقی است نمی تواند نماز بخواند. ولی اگر خشک شود اشکالی ندارد. در این رابطه لازم است توجه داشته باشید که مساله عرق جنب از حرام مانند نجاسات نیست که به مجرد تماس و سرایت، اشکال ایجاد کند بلکه وجود عین آن در نماز مانع است.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام