جمعه، 23 آبان 1399

احکام معاملات | سوال دوازده

پرسش :

در خوابگاه زیاد از همدیگر پول و غیره می گیریم اگر کسی بعضی از موارد را فراموش کرد تکلیفش چیست؟

پاسخ :
حتی الامکان شخص باید این موارد را یادداشت کند تا موجب ضایع شدن حقوق دیگران نگردد؛ ولی اگر بدون اختیار مساله را فراموش نمود و طلبکار نیز مراجعه نکرد تکلیفی بر عهده او نیست. لکن چون ضمان آن باقی است مناسب است آخر ترم یا آخر سال که می خواهید از یکدیگر جدا شوید نسبت به بدهکاری های احتمالی از یکدیگر طلب بخشش نمایید.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام