جمعه، 23 آبان 1399

احکام معاملات | سوال سیزده

پرسش :

فرد مقروض و آبرومندی هستم. آیا اگر از کسی برای دیگری که اسم نبرم، کمک بگیرم و خودم خرج کنم، اشکال دارد؟

پاسخ :
اگر پول را به عنوان شخص دیگری می گیرید مثلا می گویید چنین شخصی است به او می دهم خودتان نمی توانید تصرف کنید مگر این که به نحوی رضایت دهندگان پول را جلب نمایید. بلی، اگر به دهنده بگویید شخصی با این خصوصیات (آبرودار، مریض، قرض دار ...) است نمی خواهید کمک کنید؟ و او هم پولی بپردازد، مصرف آن برای خودتان هم مانعی ندارد.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام