جمعه، 23 آبان 1399

احکام | مسائل غسل: سوال چهار

پرسش :

اگر کسی بدون جنب شدن، غسل جنابت انجام دهد، می تواند با آن غسل نماز بخواند؟

پاسخ :
غسل جنابت وقتی لازم می شود که انسان جنب شده باشد. اما اگرجنب نیست، نمی تواند غسل جنابت انجام بدهد، چون سببش که جنابت است، نیامده است. اگر در موردی شک دارد و احتیاطاً غسل جنابت انجام می دهد، اشکال ندارد، ولی باید برای نماز وضو بگیرد. باید توجه کنید تا انسان یقین به جنابت نداشته باشد، غسل بر او واجب نیست.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام