جمعه، 23 آبان 1399

احکام | مسائل غسل: سوال سی و نه

پرسش :

اگر بر انسان غسل واجب شود و در منزل حمام وجود نداشته باشد و هوا چنان سرد باشد که نشود برای غسل بیرون رفت چه باید کرد؟

پاسخ :
حتی الامکان باید برای نماز غسل نمود و در صورت تعذر پس از تطهیر بدن و لباس احتیاطا تا مقداری که به اندازه خواندن نمازوقت باقی است و بعد از آن نماز قضا می شود باید صبر کرد و در تنگی وقت باتیمم بدل از غسل نماز خواند.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام