جمعه، 23 آبان 1399

احکام | مسائل غسل: سوال چهل و یک

پرسش :

اگر بر کسی دو غسل واجب باشد (حیض و جنابت) سپس غسل کند و بعدابفهمد که از حیض پاک نشده، آیا باید برای آن یکی هم غسل کند؟

پاسخ :
کسی که می خواهد غسل های متعددی انجام دهد می تواند به نیت همه یک غسل انجام دهد و چنانچه غسل حیض و جنابت را با هم انجام داد و بعدا معلوم شد که هنوز حیض او ادامه دارد به نظر اکثر فقها غسل جنابت او صحیح است و پس از پاک شدن از حیض غسل حیض انجام می دهد. ولی بر اساس نظر مرحوم امام و مقام معظم رهبری در صحت غسل جنابت او اشکال است و باید پس از پاک شدن از حیض به نیت جنابت و حیض یک غسل انجام دهد. (اجوبة الاستفتائات، ج 1، س 189)

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام