جمعه، 23 آبان 1399

تزریق آمپول در حال روزه

پرسش :

حکم تزریق آمپول و سایر تزریقات نسبت به روزه‌ داران در ماه مبارک رمضان، چیست؟

پاسخ :
احتیاط واجب آن است که روزه ‏دار از آمپول‌ هاى مقوّى یا مغذّى و هر آمپولى که در رگ تزریق مى‌‏شود و نیز انواع سرم‌‏ ها خوددارى کند، لکن آمپول‌ هاى دارویى که در عضله تزریق مى‌‏ شود و نیز آمپول‌ هایى که براى بى‏ حسّ کردن به کار مى‌‏ رود، مانعى ندارد.

منبع: حوزه نت