جمعه، 23 آبان 1399

احکام | مسائل نماز: سوال بیست و یک

پرسش :

اگر قصد خواندن نماز ظهر را داشتیم، ولی اشتباها نماز عصر را نیت کردیم، حکم آن چیست؟

پاسخ :
اگر قصد خواندن نماز ظهر داشتید و اشتباها گفتید نماز مغرب می خوانم، یعنی اشتباه در تطبیق باشد، و بعد متوجه اشتباه خود شوید، نماز شما به عنوان نمازظهرصحیح است، اما اگر واقعا" قصد نماز دیگری کردید و در بین نماز متوجه شدیدکه مثلا" نماز ظهر را باید می خواندید ولی قصد نماز عصر کرده اید - چنانچه قبلا نماز ظهر را نخوانده باشید - می توانید نیت را به نماز ظهر برگردانید و نمازرا تمام نمایید.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام