جمعه، 23 آبان 1399

احکام | مسائل نماز: سوال بیست و سه

پرسش :

آیا باید در سوره هایی که در نماز می خوانیم موارد وقف را رعایت کنیم؟و آیا می شود در نمازهای مستحبی، بیش از یک سوره خواند؟

پاسخ :
وقف کردن بین آیات واجب نیست ولی خواندن سوره به یک نفس مکروه است و از نظر قرایت نیز بنا بر احتیاط واجب نباید وصل به سکون کند و خواندن چند سوره یا یک سوره و چند آیه و یا ترک سوره در نمازهای مستحب اشکال ندارد.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام