جمعه، 23 آبان 1399

احکام | مسائل نماز: سوال پنجاه و دو

پرسش :

آیا یک فرد می تواند سه وطن انتخاب کند؟

پاسخ :
امام خمینی (ره): اگر انسان بیشتر از دو محل برای زندگی (به عنوان وطن) خود اختیار نماید اشکال دارد و باید احتیاط مراعات شود.

آیت الله فاضل: بنا بر احتیاط واجب باید نماز خود را در محل سوم و مازاد، هم شکسته و هم تمام بخواند.

آیت الله زنجانی: انسان تنها می تواند دو وطن داشته باشد. و بنظر سایر مراجع معاصر داشتن وطن سوم هم مانعی ندارد. (توضیح المسائل مراجع، ج 1، مساله 1332).

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام