جمعه، 23 آبان 1399

علایم ظهور در اناجیل

پرسش :

آیا در اناجیل به علایم «ظهور منجی» اشاره شده است؟

پاسخ :
در اناجیل به برخی علائم «ظهور منجی» اشاره شده است. در انجیل «متى» آمده است: «... و در آن هنگام که عیسى در باغ زیتون نشسته بود شاگردانش به نزد او آمده و با او خلوت کردند و از او سؤال نمودند: به ما بگو در چه زمانى این امور تحقق خواهد یافت و علامت و نشانه آمدن تو و پایان عالم چیست؟»(1) و نیز مى خوانیم: «و زود است که خبر از جنگ هایى مى شنوید ... مبادا که فزع کنید؛ زیرا وقوع آنها حتمى است».(2) و نیز آمده است: «و هنگامى که فرزند انسان در مجد و عظمتش مى آید و در حالى که ملائکه او را همراهى مى کنند بر روى عرش عظمتش مى نشیند و جمیع امت ها نزد او محشور خواهند شد ...».(3) در انجیل «لوقا» آمده است: «فریسیّون از او سؤال نمودند: چه زمانى ملکوت خداوند مى آید؟ او در جواب فرمود: ملکوت خدا غیر مترقبه مى آید».(4)

و نیز مى خوانیم: «و هنگامى که خبر از جنگ ها و فتنه ها شنیدید فزع نکنید؛ زیرا این امور باید در ابتدا تحقق یابد ولى این پایان عالم نیست. آن گاه به آنان فرمود: زود باشد که امتى بر امتى و مملکتى بر مملکتى قیام کند و زلزله هاى شدید و گرسنگى ها و قحطى ها در مکان هاى زیادى به وقوع پیوندد و زود است که امور خوفناک و نشانه هاى بزرگى حادث گردد».(5)

پی نوشت:
(1). کتاب مقدس، عهد جدید، انجیل متى، اصحاح 24، ص 102، رقم 3.
(2). انجیل متى، 24/102/6.
(3). کتاب مقدس، عهد جدید، انجیل متى، اصحاح 25، ص 107، رقم 31 - 34.
(4). انجیل لوقا، 17/252/20.
(5). انجیل لوقا، 21/265/9-11.

منبع: موعود شناسی و پاسخ به شبهات، رضوانی، علی اصغر، مسجد مقدس جمکران، قم، چاپ هفتم، 1390، ص117.