جمعه، 23 آبان 1399

احکام پزشکی | مرگ مغزی: سوال نود و یک

پرسش :

بیماران با مرگ مغزى فاقد تنفّس، شعور، احساس و حرکت ارادى هستند، ولى داراى ضربان خودکار قلب موقتى مى باشند، آیا مى توان از اعضاى این بیماران براى نجات جان سایر بیماران استفاده نمود؟ آیا اجازه قبلى بیمار یا اولیاى او شرط است؟

پاسخ :
پاسخ آیت الله العظمی امام خامنه‌ای (دام ظله):
اگر این کار در مردن او اثر ندارد، با اجازه قبلى خود بیمار یا اولیاى او اشکال ندارد.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام