يکشنبه، 25 آبان 1399

طریقه صحیح غسل

پرسش :

طریقه صحیح غسل را بیان فرمایید.

پاسخ :
نحوه انجام غسل بسیار ساده و آسان است. به طورکلی به دو شکل قابل انجام است:

1- ترتیبی؛ در غسل ترتیبی اول سر وگردن را غسل می دهید؛ یعنی، باید آب را به همه جای آن برسانید دوم طرف راست بدن را از گردن تا کف پا و سپس طرف چپ را به همین شکل غسل می دهید.

2- ارتماسی؛ بعد از نیت یک مرتبه که در آب فروروید که آب همه جای بدن را بگیرد کافی است.  و فرقی بین اقسام غسل ها نیست.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام