يکشنبه، 25 آبان 1399

احکام | مسائل وضو: سوال هفتاد و یک

پرسش :

آیا وضو گرفتن برای زن حایض فایده ای دارد؟ آیا می تواند عبادت کند؟

پاسخ :
اگر زن در حال حیض یا نفاس یا جنابت باشد لمس کردن خط قرآن و اسامی خداوندعالم و پیامبر اکرم (ص) و ایمه معصومین و حضرت زهرا (س) و نیز نماز خواندن بر او حرام است اگر چه وضو بگیرد. بلی مستحب است زن حایض در وقت نماز خودرا از خون پاک کند و وضو بگیرد یا اگر نمی تواند تیمم کند و در جای نماز خودرو به قبله بنشیند و مشغول ذکر خدا و دعا و صلوات شود.

منبع: کتابخانه دیجیتال امام علی علیه السلام