چهارشنبه، 12 آذر 1399

وظیفه زن در این زمان

پرسش :

زن طبق اوضاع و شرایط فعلی چکار باید بکند؟

پاسخ :
زن در حقیقت انسانیت، مثل مرد است و زن و مرد علاوه بر تکالیف مشترک هرکدام وظایفی که معطوف به طبیعت و ساختار آنان است، به عهده دارند.

در هر عصری بر زن واجب است که عفت و پاکدامنی خود را حفظ کند.

از اختلاط بی مورد با نامحرم پرهیز کند. خود را از دانش روز برخوردار کند.

در تربیت اولاد خود کوشا و جدی باشد. نسبت به سرنوشت خود و بشر حساس باشد. و در جهت کمال یابی خود تلاش نماید.

​​​​​​​منبع: حوزه نت