دوشنبه، 24 آذر 1399

احکام خمس/ پرسش نه

پرسش :

به شخصی ملکی به ارث رسیده که قیمت آن ملک ۲۰ میلیون تومان بوده است؛ بعد از گذشت چند سال به ۲۵ میلیون تومان فروخته شده است. حال تکلیف فروشنده نسبت به پول آن چیست و در صورت مخمّس بودن می‌تواند صبر کند سر سال خود حساب کند یا خیر؟

پاسخ :
در صورتی که نگهداری ملک به خاطر اکتساب و ارتفاع قیمت باشد، باید خمس تفاوت قیمت را بدهد.

منبع: mojtabatehrani.com