سه‌شنبه، 25 آذر 1399

احکام | مسائل مالی و بانکی: سوال بیست و نه

پرسش :

یکی از اقوام نزدیک به علّت بدهکاری اقدام به دریافت پول از افراد نزول‌گیر کرد و بعدها نیز بدهی‌های دیگری به بار آورد و بعضاً از برگرداندن پول‌ها به افراد طلبکار خودداری نمود. با توجه به اینکه از اقوام نزدیک بوده و به خانه آنها رفت و آمد داریم، آیا خوردن در خانه آنها مشکل شرعی دارد؟ نماز خواندن در آن محل چه طور؟ در صورتی که پاسخ مثبت است چه طور می‌توانم گذشته را جبران کنم؟

پاسخ :
در صورت یقین داشتن به ربوی بودن اموال شخص، چنین تصرفاتی جایز نیست.

منبع: mojtabatehrani.com