سه‌شنبه، 25 آذر 1399

احکام قضایی | دیه: پرسش شش

پرسش :

اگر زن و شوهری که نکاح آنان موقت است در مورد سقط جنین توافق نموده و با مباشرت پزشک اقدام به سقط کرده‌اند، دیه بر کدام‌یک از آنان است و این دیه به چه کسی می‌رسد؟

پاسخ :
دیه مانند ارث به وارثین می‌رسد. لذا اگر دسته اول نبودند به دسته‌های بعدی می‌رسد و پدر و مادر چون معاونت در سقط را داشته‌اند بهره‌ای از دیه ندارند و دیه بر کسی است که مباشرت در سقط را دارد.

منبع: mojtabatehrani.com