سه‌شنبه، 25 آذر 1399

احکام وصیت | پرسش سه

پرسش :

اگر شخصی وصیّت کند که مثلاً فلان خانه‌ام را تا زمانی که فلان پسرم به شرایط خاصی، مثلاً اتمام دوره تحصیل وی نرسد نفروشید، ولی عدّه‌ای از ورّاث پس از فوت متوفی خواهان فروش ملک باشند در صورتی که شرط موصی محقّق نشده باشد، آیا فروش ملک درست است؟

پاسخ :
اگر خانه مزبور از ثلث اموال میّت باشد وصیّت وی نافذ است و باید عمل شود، امّا در مورد اضافه بر ثلث اگر ورثه اجازه ندهند نافذ نیست.

منبع: mojtabatehrani.com