سه‌شنبه، 25 آذر 1399

احکام نماز | نماز قضا: سوال یک

پرسش :

من قضای نماز همسر مرحوم خود را میان چند نفر از مؤمنین فقیر که بسیار به احکام شریعت پایبندی دارند پخش کردم. هم اکنون به من گفته شده است که آنها نمی‌توانند نمازها را همزمان ادا نمایند. به دلیل فقر این افراد و پراکندگی ایشان در شهرهای مختلف، آنها نمی‌توانند این شرط را رعایت نمایند. با توجه به محیط زندگی یعنی پاکستان، لطفاً به من بفرمایید که من چگونه می‌توانم به این افراد در ادای نماز و روزه و در عین پایبندی به دستورات شریعت کمک نمایم؟

پاسخ :
اگر مرحومه نسبت به قضای نمازهای خود وصیت کرده باشد و شما هم از ثُلث اموال او این افراد را اجیر کرده باشید، باید یقین پیدا کنید که این افراد، قضای نمازها را به‌جا آورده باشند و إلّا قضای نمازها بر ذمّه شما می‌باشد.

منبع: mojtabatehrani.com