دوشنبه، 15 دی 1399

انتقال کرونا از طریق مواد غذایی

پرسش :

آیا ویروس کرونا از طریق مواد غذایی انتقال پیدا می‌کند؟

پاسخ :
پاسخ از خانم دکتر مینو محرز، فوق تخصص بیماری‌های عفونی و عضو کمیته علمی ستاد ملی مبارزه با کرونا:

از طریق غذای پخته انتقال پیدا نمی‌کند اما سبزیجات و مواد خام غذایی مانند سالاد که در رستورانها تهیه می‌شود اگر فرد تهیه کننده دستان خود را به خوبی نشوید یا این فرد مبتلا به کرونا باشد، می‌تواند ویروس را انتقال دهد.

 توصیه کلی ما این است که به خاطر وجود میکروب و ویروس‌های دیگر نیز مردم از خوردن سبزیجات و سالاد در رستورانها خوددداری کنند.

منبع: خبرگزاری برنا